Best practices

goldencirkel_langsmal
Tony’s Chocolonely

Wonka_ticketTony’s Chocolonely (gevestigd in Amsterdam) bewijst dat ook FMCG’s succesvol kunnen zijn met een sterke ‘why’. Als activist begonnen om de kinderslavernij een halt toe te roepen en inmiddels uitgegroeid tot succesvol bedrijf met een gemiddelde omzetgroei van 85% de afgelopen 3 jaar. Bijzonder inspirerende organisatie! (Deze blog verscheen eerder op Marketingfacts.nl )

 

Moonen Packaging

duurzaamheidVerpakkingsgroothandel uit Weert (Limburg) die al sinds 2000 bezig is met duurzaamheid en bewijst dat ‘weten waarom je doet wat je doet’, geen marketingkunstje is. Winnaar van diverse duurzaamheidsawards en actief bezig met het bijdragen aan een betere planeet voor de volgende generaties. (Deze blog verscheen eerder op Marketingfacts.nl)

 

Spring Instituut
jumping students Spring Instituut heeft met haar team en aanpak de tools in handen de onderwijssector te veranderen. Omdat ze ergens in geloven en vooral ook luisteren naar hun ‘klant’. Ik interviewde Marcel Miltenburg, directeur-eigenaar over zijn plannen. (Deze blog verscheen eerder op Marketingfacts.nl)

HelloFresh

HoeWerktHFBij ambitieuze startup HelloFresh zijn ze hard bezig om 1% van de Nederlandse huishoudens aan hun HelloFresh-box te krijgen. Vers bereide maaltijden, waarvan alle ingrediënten wekelijks geportioneerd bij je thuis worden bezorgd. Ze groeien enorm hard, dus 2 of 3% groei zou ook zomaar kunnen. In deze blog lees je wat klantgerichtheid precies voor ze inhoudt. (Eerder verschenen op Marketingfacts.nl)

 

Op de ‘to do’ wishlist:

  • Huybregts Relou (interview is gepland)
  • Hutten Catering (interview heeft plaatsgevonden en wordt z.s.m. uitgewerkt)
  • Triple Double (interview wordt gepland)
  • ONVZ
  • ZLM Verzekeringen
  • CZ
  • Buurtzorg
  • Decos

Ken jij een organisatie die niet mag ontbreken in dit rijtje? Stuur me een mailtje (mariekeheesakkers@gmail.com) en wie weet staat jouw case hier binnenkort ook tussen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s